
Дієтична картопля фрі
Як дивно і нелогічно звучить словосполучення "дієтична картопля фрі", чи не так? Але існує й таке. Звичайно, з картоплею фрі у всіх, напевно, виникнуть однакові асоціації - жирна, смажена у фритюрі картопля, нарізана соломкою (у багатьох напевно виникне образ картоплі із відомої мережі швидкого харчування). Але як же така страва може бути дієтичною? Дуже просто. Секрет ховаться в яєчному білку. Він надає картоплі потрібну скоринку, а в середині вона стає м'якою. Виходить ефект фритюру, але в духовці і без використання величезної кількості олії. Така картопля також дуже корисна і стане прекрасним гарніром до салатів, м'ясних страв і страв із птиці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
440 г.
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш спецій Банка Спецій Італійські трави 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і нарізати соломкою або шматочками. Білок відокремити від жовтка. Білок із сіллю трохи збити. Духовку розігріти до 200°C.
02
Деко застелити пергаментним папером. Картоплю опускати в білок і викладати на деко. Посипати картоплю сіллю і спеціями і поставити деко в духовку. Запікати близько 25-40 хвилин (кілька разів перевернути картоплю під час приготування).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)