
Паштет із курячої печінки з гранатовим желе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
500 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Цибуля ріпчаста молода
100 г.
Морква
100 г.
Сік гранатовий відновлений 1л
250 мл.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Желатин Добрик 15г
5 г.
Спеція Горіх мускатний мелений
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю почистити від лушпиння та дрібно порізати. Моркву промити і натерти на крупній тертці.
02
На сковороді розтопити столову ложку вершкового масла.
03
Печінку порізати великими шматочками й обсмажити на сковороді. Приблизно по 3 хвилини на кожну сторону.
04
Додати цибулю, моркву і добре перемішати. Смажити ще 15-20 хвилин до повної готовності печінки і м'якості овочів.
05
Потім за смаком посолити і поперчити, посипати мускатним горіхом. А слідом влити в сковороду вершки.
06
Зменшити вогонь і тушкувати протягом 3-5 хвилин.
07
Потім сковороду зняти з вогню і весь вміст перекласти в комбайн. Туди ж додати решту вершкового масла.
08
Все подрібнити в однорідну масу. Рідкий паштет перекласти в глибоку ємність не до самого верху. Ємність поставити в холодильник на 30 хвилин для охолодження і загущення.
09
Для желе необхідно: залити желатин гранатовим соком і залишити настоюватися на хвилин 10.
10
Потім підігріти на невеликому вогні до 30-40 градусів, перемішати, щоб желатин розчинився. Остудити.
11
Вийняти паштет з холодильника і акуратно залити його отриманою сумішшю.
12
Знову поставити ємність в холодильник години на 4, щоб желе повністю застигло.
13
Паштет добре їсти на хлібі або просто так.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)