
Чанахи зі свининою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
1000 г.
Цибуля
2 шт.
Морква
3 шт.
Баклажан
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
5-7 шт.
Перець зелений фасований
1-2 шт.
Картопля фасована
5 шт.
Петрушка 70г
За смаком
Кінза 70г
За смаком
Часник
5-7 зуб.
Сіль Єгипет
За смаком
Етапи приготування
01
М'ясо порізати кубиками. Викласти в казанок, посолити.
02
Цибулю нарізати півкільцями, викласти на м'ясо.
03
Далі шар моркви, порізаної брусочками або кубиками.
04
Потім шар баклажанів, які попередньо були посипані крупною сіллю. Дати стекти рідині, сполоснути і віджати.
05
Потім шар соковитих помідорів.
06
Шар болгарського перцю.
07
Шар картоплі. Кожен шар трохи посолити.
08
Петрушку і кінзу помити, подрібнити. Часник теж подрібнити. Викласти на картоплю.
09
Закрити щільно кришкою і поставити на сильний вогонь. Як тільки в кастрюлі почне булькати, зменшити вогонь до мінімуму і залишити на 2 години. Воду додавати не потрібно! Овочі дадуть сік.
10
Через 2 години чанахи готовий.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)