
Салат буряковий
До вашої уваги оригінальний буряковий салат із заправкою з сметани з хроном, м'ятою і корицею. Напевно, про таку заправку чули не багато хто, та й далеко не до всіх салатів вона підійде. А салат припаде до смаку всім: чоловікам - оскільки володіє пікантним і в міру гострим смаком, а жіночу половину привабить своєї низькою калорійністю. Салат підходить до м'ясних і рибних страв, а також до страв з птиці (особливо до обсмажених або запечених страв, але менш підійде до відварних або тушкованих). За смаком з інгредієнтів в салат можна додати подрібнений часник (але зовсім небагато, щоб він не перебив смак заправки), будь-яку свіжу зелень, нарізаний розм'якшений чорнослив або свіжі сливи, горіхи (особливо волоські). За бажанням у заправку можна додати трохи гірчиці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
500 г.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Хрін Novus білий 200г
50 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 г.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
10 мл.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
М'ята 50г
20 г.
Етапи приготування
01
Буряк помити, відварити, охолодити і очистити. Нарізати буряк кубиками й збризнути оцтом.
02
Хрін очистити і натерти на дрібній тертці. М'яту помити і подрібнити. Змішати хрін зі сметаною, додати цукор, корицю, сіль, м'яту.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)