
Гострий салат з кальмарами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
1,5кг
Морква
2шт
Цибуля
2шт
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
8 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Кунжут
1 ст. л.
Паприка різана червона
1 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
2 ст. л.
Часник
6 зубків
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Заморожені кальмари викласти в мисочку. Залити крутим окропом. Майже вся плівка під дією окропу згорнеться. Плівку, що залишилась, нутрощі і хорду (прозорий хребет) видалити під проточною водою.
02
В каструльці закип'ятити воду. Додати у воду сіль, лавровий лист, перець горошком. У киплячу воду по одному опускати кальмари. Спочатку опустити один. Швидко порахувати до десяти і виймати кальмар шумівкою. Дочекатися, коли вода знову закипить, і опустити наступний кальмар.
03
Потім ще раз добре промити холодною водою. Потім кальмари нарізати тонкою соломкою.
04
Цибулю нарізати півкільцями, і обсмажити з 4 столовими ложками рослинної олії і однією столовою ложкою кунжутного насіння. Смажити потрібно хвилини 4-6, постійно помішуючи, щоб цибуля не пригоріла.
05
Моркву нарізати тонкою соломкою. В окремій сковороді її обсмажити, додавши цукор і паприку. Смажити моркву так само як і цибулю - 4-6 хвилин, безперервно помішуючи.
06
У миску викласти соломку кальмара, готову моркву і цибулю, разом з олією, в якій вони смажилися. Додати оцет, чайну ложку солі, подрібнений часник.
07
Добре перемішати і прибрати в холодильник. Перед подачею салат потрібно ще раз перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)