
Картопляний салат із креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
60 г.
Огірки солоні
40 г.
Креветки 90/120
60 г.
Помідори рожеві фасовка
30 г.
Горошок зелений Верес 210г
30 г.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
40 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
20 г.
Кетчуп Salvest 530г
10 г.
Зелень мікс 100г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Огірки нарізати кубиками.
02
Креветки відварити в підсоленій воді близько 3-4 хвилин. Помідори помити і нарізати кубиками. Листя салату помити, просушити і порвати руками.
03
З горошку злити рідину. Змішати всі інгредієнти, додати кетчуп, майонез, сіль, перець і обережно перемішати. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Перед подачею салат трохи охолодити і прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)