
Крабові пиріжки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
900 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Крабове м'ясо Водний Світ заморожене 200г
200 г.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Часник
1 шт.
Цибуля порей
2 стебла
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ч. л.
Кріп 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі. Розігріти духовку до 200°C.
02
Яєчний жовток відокремити від білка. Тісто розкачати, вирізати 6 квадратів. Деко застелити пергаментним папером, на нього викласти квадратики. З тіста, вирізати стільки ж рамок, шириною 2 см.
03
Кулінарним пензлем змастити краї квадратиків яєчним білком. Поверх викласти квадратні рамки. Змастити яєчним жовтком всі деталі з тіста. Відправити в духовку на 10 хв.
04
Для начинки упаковку крабового м'яса подрібнити, обсмажити у вершковому маслі. Додати роздавлений зубчик часнику, порізану кільцями цибулю-порей. Перець порізати смужками і разом із соком лимона додати до крабового м'яса. Сіль, перець і сметану змішати. Подрібнити кріп, все змішати. Начинити пиріжки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)