
Куряче рагу з карі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1 кг.
Буряк
500 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Цибуля шалот 250г
4 шт.
Часник
6 зубчиків
Помідор Черрі
200 г.
Петрушка 70г
20 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Карі Carmencita 40г
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
200 мл.
Етапи приготування
01
Курку розрізати на шматочки.
02
Розігріти вершкове і оливкове масло, насипати карі.
03
Обсмажити на сильному вогні шматочки курки до скоринки.
04
Дрібно нарізати гриби, цибулю і буряк. Коли курка обсмажилася, додати до неї цибулю і гриби, обсмажити 3 хвилини.
05
Додати буряк до курки і тушкувати 5 хвилин.
06
Додати нарізані скибочками помідори і дрібно нарізаний часник, тушкувати 5 хвилин.
07
Влити бульйон, тушкувати 5 хвилин.
08
Влити вершки, потримати 3 хвилини на вогні. Прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)