
Фруктовий кекс
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
2 г.
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
4 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
5 ст. л.
Мигдаль
1,5 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
6 ст. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
за смаком
Родзинки
3 ст. л.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
за смаком
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
за смаком
Апельсинові цукати
за смаком
Етапи приготування
01
Замочити родзинки в гарячій воді на 30-60 хвилин.
02
Масло має бути розм'якшеним, змішати його з сіллю, цукром, медом, і з попередньо меленим мигдалем. Ретельно перемішати до однорідної маси. Збити яйця, ввести їх в суміш.
03
Просіяти борошно і розпушувач, обережно додавати борошняну суміш в масляну.
04
Родзинки просушити, обваляти в борошні, додати в тісто. Також додати в тісто цедру і цукати. Змастити форму для випікання маслом, викласти в неї тісто. Поставити в духовку на 5 хвилин при температурі 240ºС, після зменшити до 150ºС, випікати ще 1 годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)