
Селера з сиром
Ця незвичайна закуска європейської кухні здивує Вас своєю простотою. Стебла селери дуже корисні і ароматні. В них міститься велика кількість всіх життєво важливих вітамінів і мінералів. Солонуватий смак дозволяє додавати в блюдо мінімум солі. А низька калорійність овоча робить цю запіканку справжньою знахідкою для людей, що прагнуть до схуднення. Запікаючись, сир обволікає селеру і віддає їй свій насичений, вершковий аромат. Спробуйте урізноманітнити страву і посипати селеру декількома, абсолютно різними за смаком і консистенцією, видами сиру.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Сир твердий Грана Падано 32%
2,5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
4 ст. л.
Селера корінь
4 шт.
Етапи приготування
01
Вирізати стебла у селери в 15 см. від серцевини. Вирізати зовнішнє листя. Ретельно промити. Довести до кипіння підсолену воду в каструлі, висипати підготовану селеру, варити протягом 1 години.
02
Витягнути з каструлі, висушити від зайвої рідини. Перекласти у форму для випікання, посипати зверху тертим сиром.
03
Випікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 15 хвилин. Сир повинен стати золотистого кольору. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)