
Гарбуз із м'ясом і помідорами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
1 кг.
Гарбуз Хоккайдо
1 шт.
Рис пропарений
150 г.
Цибуля
100 г.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати дрібними шматочками, залити водою, щоб м'ясо було злегка вкрите. Тушкувати на слабкому вогні до готовності.
02
Рис відварити до напівготовності. Дрібно нарізати цибулю і пасерувати в олії. Гарбуз очистити і нарізати тонкими скибочками.
03
Готове м'ясо змішати з рисом і цибулею, поперчити і посолити за смаком.
04
У глибоку сковороду, змащену маслом, покласти шар гарбуза, потім м'ясо з рисом, знову шар гарбуза, зверху розкласти кружальцями помідори по всій поверхні, влити трохи окропу і тушкувати в духовці під кришкою до готовності гарбуза.
05
При подачі на стіл прикрасити кожну порцію свіжою зеленню і сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)