
Курячий бульйон з манними кльоцками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
500 г.
Морква
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Петрушка 70г
2 шт.
Селера стебло
1 шт.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Крупа манна Терра марка М 800г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Зелень мікс 100г
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Курку покласти в каструлю, залити холодною водою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Зняти пінку.
02
Додати нарізані моркву, селеру і цибулю. Додати за смаком сіль. Варити до готовності.
03
Витягнути курку з бульйону, відокремити м'ясо від кісток, порвати на шматочки.
04
Процідити бульйон, знову поставити на вогонь, додати м'ясо.
05
Змішати в мисці манку з вершковим маслом, вбити яйця, додати сіль. Замісити тісто. Готове тісто брати чайною ложкою і опускати в бульйон. При подачі посипати готовий бульйон з галушками свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)