
Дієтичний курячий суп із броколі
Про користь капусти броколі прийдеться говорити дуже багато. Дійсно складний і багатий мінерально-хімічний склад капусти зробив її популярною в останні роки серед кулінарів. По-перше - це дієтичний продукт, тому його можна вживати всім категоріям населення. Ось і сьогодні ми представляємо вам одну із страв дієтичної кухні. Це дієтичний курячий суп з броколі. Дана страва порадує ваш організм не тільки корисними властивостями, але і відмінним смаком. Такий суп відмінно підійде і для тих, хто дотримується дієти, і для людей, що знаходяться в реабілітаційному періоді після багатьох хвороб. Ну і, звичайно, суп відмінно розвантажить раціон тих, хто втомився від жирної і ситної їжі і хоче трошки перепочити.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
300 г.
Морква
1 шт.
Цибуля порей
1 шт.
Макарони Pantanella Filini 500г
80 г.
Лист лавровий
1 шт.
Броколі
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
3 склянки
Етапи приготування
01
Курячу грудинку порізати на кубики середнього розміру.
02
Моркву промити й нарізати кубиками.
03
Лук-порей розрізати на дві частини.
04
У каструлю налити 2,5-3 склянки води і довести її до кипіння.
05
У киплячу воду покласти шматочки грудинки, моркву і лавровий лист.
06
Варити хвилин 15, а потім додати цибулю-порей.
07
Через 10 хвилин вийняти з каструлі цибулю-порей і лавровий лист. Додати макарони, броколі, які розділити на шматочки. Суп посолити за смаком і залишити варитися хвилин 8-10.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)