
Запечена кольорова капуста з карі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
500 г
Цибуля
80 г
Пюре Milupa Зелений горошок 125г
100 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Карі Carmencita 40г
5 г
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Суміш перців
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200 градусів, нарізати капусту на маленькі суцвіття, промити і злити воду.
02
Нарізати півкільцями цибулю, змішати з капустою приправити спеціями, додати олію і перемішати.
03
Викласти все на деко, попередньо застелене фольгою або папером для випічки.
04
Встановити деко в духовку і випікати 25 хвилин, перевернути і випікати ще 20. Поки капуста готується розморозьте горошок.
05
Коли капуста і цибуля будуть готові – вийміть з духовки, перемішайте з горошком і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)