
Холодник з ковбасою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
0,5 кг.
Картопля фасована
0,5 кг.
Квас Квас Тарас Хлібний 2л
3 л.
Ковбаса варена Ятрань Столична вищий сорт
300 г.
Цибуля
200 г.
Огірки солені
1 кг.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
200 г.
Кріп 70г
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Промити ретельно буряк. Поклсти його в глибокий посуд, налити трохи води і поставити в мікрохвильову піч. Запікати буряк при потужності 1000 Вт протягом 20 хвилин. Після цього зняти шкірку. Порізати буряк тонкою соломкою.
02
Очистити цибулину і нарізати тонкими півкільцями.
03
Огірки й ковбасу нарізати кубиками.
04
Картоплю відварити в мундирі і порізати на невеликі кубики.
05
Скласти всі овочі в каструлю і залити квасом.
06
Перемішати холодник і посолити. Дати йому настоятися протягом 1 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)