
Картопля з томатами і базиліком
Страва "картопля з томатами і базиліком" відрізняється особливим поєднанням картоплі, цибулі, зелені і томатів. Значення овочів і зелені в харчуванні обумовлюється не стільки їх калорійністю, скільки біологічною цінністю і благотворним впливом на організм в цілому і на травлення зокрема. Овочі в нашій страві - це картопля, цибуля і томати володіють величезною кількістю мікроелементів та макроелементів, а також низкою амінокислот, так необхідних для підтримки нормальної життєдіяльності людини. Базилік же має цілющі властивості, і як всяка зелень містить вітаміни. Спробуйте цю незвичайну і дуже корисну страву і ви не пошкодуєте.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
700 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Часник
20 г.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 190°C. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Цибулю і часник очистити від лушпиння і подрібнити. Розігріти рослинну олію на сковороді і обсмажити цибулю.
02
Форму трохи змастити олією. Перекласти все у форму, додати базилік і запікати близько 30-40 хвилин. Помідори помити, нарізати скибочками. Додати помідори до картоплі і готувати ще близько 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)