
Яловичина з курагою
Ще один варіант приготування яловичини, причому варіант дуже цікавий. Простий рецепт, а в результаті - смачне, ніжне, ароматне м'ясо. Особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість кураги можна використовувати родзинки. Цю страву після того, як у неї додані всі інгредієнти, можна "доготувати" в порційних горщиках у духовці. У будь-якому випадку яловичина з курагою вийде смачною і ситною. Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка яловича охолоджена
1 кг.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Курага Узбекська
250 г.
Сметана ХМЗ 20%
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Яловичину порізати невеликими шматочками й обсмажити до напівготовності в добре розігрітій оливковій олії.
02
Додати гарячу воду, сіль, перець, цукор і тушкувати 10-15 хвилин на середньому вогні.
03
Нарізати півкільцями цибулю і обсмажити разом з борошном.
04
З'єднати з м'ясом смажену цибулю, курагу і сметану, продовжувати тушкувати на слабкому вогні ще 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)