
Яловичина з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
2 ст. л.
Яловичина піджарка
1,3 кг.
Перець Rio гострий маринований 390г
1 банка
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
4 чашки
Часник
5 зубчиків
Кмин Еко римський 15г
1 ст. л.
Перець червоний
2 ч. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Перець чілі зелений
3 шт.
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
4 чашки
Бульйон курячий Food Studio 500мл
6 чашек
Вода негазована Аквуля 2л
3 стакани
Сир Mlekpol Моцарелла тертий 150г
2 стакана
Крупа пшенична
200 г.
Етапи приготування
01
Для того, щоб приготувати м'ясо, розігріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на сильному вогні. Додати м'ясо і тушкувати до золотистої скоринки протягом 1 хвилини, потім додати перець, м'ясний бульйон, часник, кмин і мелений червоний перець. Перемішати, потім довести до кипіння.
02
Зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і тушкувати протягом 2,5 -3 годин, або поки м'ясо не стане пухким. При необхідності можна додавати м'ясний бульйон.
03
Тепер приготувати кашу. Для цього розігріти 1 столову ложку олії і додати нарізану кубиками цибулю, болгарський перець, перець чилі і смажити протягом п'яти хвилин або близько того. Закинути туди крупу, потім залити курячим (або яловичим) бульйоном і водою.
04
Перемішати, потім довести до кипіння. Тепер зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і варити протягом 1 години, періодично помішуючи. Зняти з вогню і перемішати з тертим сиром.
05
Подавати кашу з яловичиною зверху. Для краси яловичину з сиром можна посипати зеленою цибулею або петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)