
Вермішель з чилі, броколі і манго
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Броколі
225 г.
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
100 г,
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
4 шт.
Чай зелений Чайні шедеври золотий манго
1 шт.
Перець чилі червоний
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Кінза 70г
1 ст. л.
Олія кунжутна Auchan 240мл
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Закип'ятити воду в каструлі і в киплячу воду закинути локшину, зняти каструлю з вогню. Перемішати і залишити хвилин на 5-7. Потім злити воду і промити локшину.
02
Броколі обсмажити на сковороді в рослинній олії. Обсмажувати близько 3-5 хвилин, щоб броколі стала м'якою.
03
Зелену цибулю дрібно нарізати.
04
Манго промити, зняти з нього шкірку і нарізати часточками.
05
Перець чилі очистити від насіння і дрібно нарізати.
06
У сковороду, де смажитися броколі додати цибулю і обсмажити її кілька хвилин.
07
Потім додати в сковороду манго і локшину, перемішати.
08
Після чого додати туди ж нарізаний чилі, за смаком посолити і поперчити і смажити ще 2-3 хвилини.
09
Додати дрібно нарізану кінзу, побризкати кунжутною олією і подавати гарячою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)