
Рисова локшина з м'ясом і креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки Королівські сирі
10 шт.
Макаронні вироби Yoshi Локшина рисова 400г
300 г.
Стручкова квасоля з грибами вагова
150 г.
Свинина котлетна натуральна
150 г.
Соус соєвий Chong 1л
45 мл.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
30 мл.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Імбир
3 см.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
0,25 ч. л.
Етапи приготування
01
Рисову локшину відварити, як вказано на упаковці.
02
Креветки розморозити і почистити.
03
Свинину порізати кубиками й обсмажити на гарячій сковороді до золотистого кольору.
04
Імбир натерти на дрібній тертці і, коли свинина трохи підрум'яниться, додати в сковороду стручкову квасолю і імбир.
05
Через пару хвилин додати в сковороду креветки.
06
В окремій мисці збити яйце вилочкою і додати соєвий соус і спеції. Добре перемішати.
07
Потім вилити яйце в сковороду і добре перемішати.
08
Далі додати локшину і добре перемішати. Прогріти, помішуючи, так ще хвилини 2-3 і подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)