
Салат з печінкою, квасолею і маринованими грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
200 г.
Печінка свиняча
500 г.
Гриби намеко Novus мариновані 530г
150 г.
Цибуля
150 г.
Морква
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Замочити квасолю. Далі відварити до готовності.
02
Печінку відварити до готовності (30 хвилин після закипання).
03
Печінку остудити і порізати соломкою.
04
Гриби порізати невеликими шматочками.
05
Цибулю нарізати кубиками.
06
Натерти моркву на середній тертці.
07
На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити.
08
Змішати квасолю, печінку, гриби, цибулю з морквою. Посолити, поперчити.
09
Салат заправити майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)