
Полуничні кекси
Такий десерт як кекси з'явився досить давно, ще в Стародавньому Римі. У ті часи їх робили із граната, горіхів і родзинок, змішуючи все це в ячмінному пюре. Звичайно ж, спочатку форма кексів була схожа на хліб, у формі "цегли", це в наш час вже стали робити їх невеликими і у формочках. Назва цього десерту з'явилася вже в Середні століття, від сполучень слів "фрукти" (з старофранцуської) і "пиріг" (з давньосаксонської). Зараз кекси - це популярний десерт в багатьох країнах. Наприклад, у Румунії випікають їх до великих свят, а в Америці дуже популярні кекси з горіхами. Все таки у кожному разі кекси - це завжди смачна закуска до чаю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
60 мл
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Полуниця
240 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
120 мл
Борошно 7 1кг
1,7 ст.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г
Етапи приготування
01
Змішати в маленькій мисці масло з молоком і яйцем. Злегка збити.
02
Змішати у великій мисці борошно з сіллю, корицею, розпушувачем і цукром.
03
Нарізати полуницю, додати в борошняну суміш і перемішати.
04
Додати молочну суміш, перемішати.
05
Викласти тісто в приготовану форму.
06
Випікати в розігрітій духовці (190°С), близько 16 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)