
Вівсяна галета з вишнею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пластівці вівсяні
90 г.
Борошно 7 1кг
90 г.
Вишня сушена
550 г.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
100 г.
Кефір Зарог 2,5% 870г
50 г.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
10 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
10 г.
Етапи приготування
01
Відправити пластівці в подрібнювач. Пересипати в миску, додати борошно. Додати рікоту. Перемішати в крихту. Додати кефір.
02
Замicити тісто, накрити плівкою на 30 хвилин.
03
Вимити вишню і видалити кісточки. Посипати цукром і крохмалем, перемішати.
04
Пергамент посипати невеликою кількістю борошна. Розкачати тісто шириною приблизно, 0,3 см, відразу на пергаменті. Посипати коричневим цукром.
05
Ближче до центру викласти вишню, залишаючи місце для загибів. Приблизно 4 -5 см. По центру викласти вишню, залишаючи місце для загинів. Защипнути края.
06
Відправити в розігріту духовку до 180°C градусів. Випікати 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)