
Легкі сендвічі з авокадо і копченим лососем
Навряд чи хтось зможе собі уявити накритий святковий стіл або звичайний сімейний обід без такої закуски як бутерброд. Його англійський побратим – сендвіч – стрімко увійшов у наше життя і користується не меншою популярністю. Ідея такого апетитного перекусу виникла в голові графа Сандвічського, відомого своєю невичерпною любов'ю до азартних ігор, в далекому XVIII столітті. На честь нього і назвали страву. Якщо Ви любите ситні сніданки, то пропонований варіант сендвіча, безсумнівно, доведеться Вам до душі. Щедра начинка з соковитих шматочків копченого лосося, екзотичного авокадо і свіжих огірочків гармонійно розташовується між двома свіжими скибочками ароматного хліба.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Лимон
20 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
10 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
200 г.
Лосось Paralleles копчений в олії з кропом 120г
60 г.
Огірки солені
100 г.
Етапи приготування
01
Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками. Збризнути авокадо лимонним соком.
02
Хліб нарізати тонкими скибочками. Нанести на хліб невелику кількість майонезу.
03
Лосось нарізати скибочками. Огірок помити і нарізати кружечками. Укласти на хліб скибочки лосося, авокадо і огірка.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)