
Салат з яйцями і кунжутом
Класичний варіант літнього, легкого салату зі свіжих овочів, який доповнений цікавими інгредієнтами, що вдало вписуються – курячим яйцем і кунжутним насінням. Про таку страву можна сказати «справжнє джерело вітамінів». І справді: стиглі томати, хрусткі огірочки і солодкий болгарський перчик так і рясніють користю. У той же час ситість і харчову цінність надає куряче яйце, багате на вміст білка, і майонезна заправка. При бажанні курячі яйця можете замінити на перепелині. А замість майонезу додати оливкову (або рослинну) олію з крапелькою лимонного соку – такий собі дієтичний варіант простого, швидкого, смачного і просто красивого салату на кожен день.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець зелений фасований
100 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Огірки солені
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Кунжут
40 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Огірки помити і нарізати соломкою. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Кунжут обсмажити на сухій сковороді.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)