
Чізкейк «Шоколадна насолода»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
150 г.
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
250 г.
Сир Філадельфія 500г
900 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
300 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
60 мл.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
20 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло розтопити на водяній бані. Печиво подрібнити блендером і змішати з маслом. Духовку розігріти до 170°C. Утрамбувати масу у форму, поставити в духовку і випікати близько 10 хвилин.
02
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Сир збити з цукром. Додати по одному яйцю і продовжувати збивати. Додати сметану, шоколад і знову збити.
03
Викласти крем на основу, розрівняти, поставити в духовку і випікати близько 60 хвилин. Потім дати близько 30 хвилин охолонути в духовці і коли буде кімнатної температури, поставити на 3 години в холодильник. Прикрасити какао.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)