
Закусочний пиріг із бринзою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Геркулес листкове дріжджове заморожене 1кг
250 г.
Сир Бринза 35%
5 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Часник
1 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 500г
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
2,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Кріп 70г
1 пучок
Етапи приготування
01
Кріп подрібнити, часник роздавити. Бринзу розім'яти виделкою. Змішати в мисці бринзу, часник і кріп, поперчити за смаком. Додати в суміш яйце, влити сметану, перемішати.
02
Розкачати тісто на столі, присипаному борошном. На тісто викласти начинку, рівномірно розподіливши по всій поверхні. Згорнути в рулет, який розрізати на 8 частин.
03
Змастити форму для випікання вершковим маслом, укласти шматочки рулету розрізом вгору.
04
Змішати в мисці жовток, вершки і вершкове масло, збити до однорідної маси. Змастити отриманою заправкою пиріг. Випікати 35 хвилин в розігрітій до температури 170ºС духовці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)