
Куряча печінка в вині з яблуками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
700 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
3 шт.
Вино Валенсія столове червоне напівсолодке 1л
200 мл.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Кунжут
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку вимити, вирізати жир і плівки, розрізати навпіл. Змішати з борошном і сіллю. Смажити в олії 10 хвилин.
02
Влити в сковороду 2/3 склянки вина, тушкувати 7 хвилин, щоб алкоголь випарувався.
03
Яблука нарізати часточками. Викласти в розігріту соняшникову олію, засипати цукром і карамелізувати 15 хвилин.
04
Коли яблука стануть м'якими, додати вино, протушкувати хвилин 5. Змішати з печінкою. Посипати кунжутним насінням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)