
Шоколадні мафіни з шоколадом і горішками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
40 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
200 г.
Горіхи Мигдаль 150г
60 г.
Етапи приготування
01
Розм'якшене масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще раз добре збити. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно з розпушувачем. Горіхи подрібнити ножем і додати до тіста.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на 3/4) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 25-30 хвилин.
03
150 грам шоколаду розламати на шматочки і розтопити на водяній бані. Полити глазур'ю кекси і натерти зверху 50 грам замороженого шоколаду (поки глазур не застигла). Дати застигнути шоколаду близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)