
Запечені яблука з інжиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Інжир сушений
6 шт.
Інжир свіжий
3 шт.
Фісташки смажені
2 ст. л.
Маршмеллоу Ваніль
1 шт.
Спеція Кориця мелена
0,5 ч. л.
Яблуко Джонапринц 70+
4 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
3 ст. л.
Ром Pott 54% 0,7л
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до температури 180°C.
02
Сушений інжир нарізати невеликими кубиками.
03
Свіжий інжир розрізати навпіл, дістати ложкою м'якоть.
04
Фісташки крупно посікти.
05
У мисці змішати інжир і фісташки, перемішати, додати ваніль і корицю.
06
Помити яблука. Зрізати ножем верхню шапочку з плодоніжкою, на висоті 2 см. За допомогою ножа вирізати середину яблука, обережно не пошкодивши стінки і дно.
07
Заповнити яблука начинкою з інжиру. Викласти яблука у вогнетривку форму, накрити зверху відрізаними "капелюшками". Зверху полити водою і ромом.
08
Поставити форму з яблуками в розігріту духовку, випікати 40-50 хвилин. Подавати можна відразу або охолодженими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)