
Тарталетки з чорницями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г
Масло вершкове домашнє
200 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Сіль Єгипет
3 г
Цукерки Toffifee білий шоколад 125г
100 г
Цукор ванільний Auchan 8г
15 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
30 г
Чорниця швидкозаморожена
300 г
Етапи приготування
01
З борошна, масла, 100 г цукру, яйця і дрібки солі вимісити тісто. Загорнути його в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
02
Застелити тістом 8 змащених маслом формочок діаметром 10 см. Наколоти тісто виделкою, зверху покласти папір для випікання і насипати квасолю.
03
Випікати тарталетки в духовці 15 хвилин при температурі 180°. Перекласти їх на тарілку і змастити всередині розтопленим шоколадом.
04
Молоко закип'ятити в каструлі з ванільним цукром. Зняти з вогню.
05
Жовтки розтерти до білого з 100 г цукру і крохмалем.
06
Тепле молоко тонкою цівкою влити в яєчний крем, помішуючи. Перелити крем в каструлю і на слабкому вогні збити до загусання.
07
Чорницю вимити. 2/3 підмішати до крему і викласти в тарталетки. Прикрасити рештою ягід (за бажанням посипати цукровою пудрою).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)