
Печиво з яблуком
Відмінний рецепт домашнього печива. Він хороший тим, що робити такий десерт - справа швидка і легка. Натомість, саме печиво порадує вас своїм м'яким смаком. Чудове поєднання яблук і кориці з цукром. Воно робить печиво більш ароматним, з насиченим смаком. Ці хрустики (адже тісто вийде саме таке) і соковите яблуко - відмінний привід зібратися разом з друзями холодним осіннім вечором і поговорити, запиваючи чаєм такі солодощі. Вони чудово створюють атмосферу спокою і радості, навіть якщо за вікном темно і сумно. Зате ваш будинок буде наповнений ароматом яблук і кориці, а також веселими розмовами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Яблуко Джонапринц 70+
3 шт.
Борошно 7 1кг
150 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукрова пудра Aro 250г
50 г.
Кориця Еко мелена 20г
3 г.
Етапи приготування
01
Додати вершкове масло в борошно, подрібнити ножем.
02
Додати цукор і яєчний жовток. Замісити тісто.
03
Покласти тісто в холодильник на півгодини.
04
Розкатати, вирізати склянкою кружальця.
05
Очистити яблука, розрізати на 8 частин.
06
На тісто покласти яблуко і скласти навпіл.
07
Білки збити в піну, змастити верх коржа і посипати цукром з корицею.
08
Помістити на деко і випікати 15 хвилин при температурі 180°C градусів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)