
Банани у тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Банан
2 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
70 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Етапи приготування
01
Збити яйця з цукром. Посолити. Додати розпушувач і маленькими порціями всипати борошно. Вимісити тісто.
02
На водяній бані розтопити вершкове масло. Додати його в тісто. Розмішати. Узяти шматочок масла і змастити ним спеціальні форми у вигляді склянки.
03
Отримане тісто викласти наполовину у форми. Нарізати очищений від шкірки банан на 4 частини. Кожен шматочок покласти в тісто.
04
Поставити форми з бананами в розігріту до 180ºС духовку на півгодини. Періодично дивитися у неї.
05
Готові банани можна нарізати на шматочки. Подавати, посипавши цукровою пудрою або корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)