
Апельсиново-мигдальний кекс
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсини 1кг
2 шт.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
30 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
30 г.
Борошно 7 1кг
400 г.
Мигдаль
150 г.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
1 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
300 г.
Ванілін Pripravka 2г
1/3 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1/3 ч. л.
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Олія соняшникова салатна 500мл
15 мл.
Етапи приготування
01
Цедру апельсина натерти на тертці, а сік віджати. Вершкове масло збити з цукром.
02
Додати ванільний цукор, яйця і збити. Борошно змішати з розпушувачем, підмішати до збитої маси і влити вершки.
03
Горіхи подрібнити і додати в тісто. Влити апельсиновий сік, додати цедру і ванілін і добре перемішати. Додати коньяк.
04
Форму змастити маслом і викласти в неї тісто, поставити в духовку на 50 хвилин при 170°C.
05
Білки збити з додаванням цукрової пудри і соком лимона. Полити остиглий кекс глазур'ю і дати застигнути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)