
Запечена картопля із сиром
Дуже швидкий і смачний рецепт запеченої картоплі. Ця страва актуальна, коли ви дуже втомилися і не знаєте, що приготувати на вечерю. У таких випадках схожий рецепт має бути завжди під рукою. Бо робиться ця страва досить швидко і просто, а в підсумку маємо смачну вечерю зі смачної картоплі та сиру. Адже картопля робить страву досить поживною, цибуля надає соковитості, а сир - м'якості. Ви можете додавати різні спеції за смаком, щоб зробити страву більш ароматною і смачною. Зробіть до картоплі легкий салат - і ви вже маєте смачну вечерю, яка припаде до смаку всім вашим рідним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Цибуля
80 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
300 г.
Сметана ХМЗ 20%
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, розрізати на половинки. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Духовку розігріти до 180°C.
02
У мисці змішати картоплю, цибулю, сир (3/4), сметану, сіль і перець. Все добре перемішати. Форму змастити маслом (можна використовувати порційні формочки). Картопляну суміш викласти у форму і поставити в духовку. Запікати близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)