
Фаршировані сардинами помідори
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Сардини Banga в олії 240г
180 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Цибуля порей
20 г.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
1 ст. л.
Зелень мікс 100г
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори помити, знизу на шкірці зробити невеликий хрестоподібний надріз, занурити на 10 секунд в окріп. Обдати холодною водою, акуратно очистити від шкірки, зрізати зверху "кришку". Видалити м'якоть.
02
З консервів злити олію, сардини розім'яти. Цибулю-шалот почистити, дрібно посікти. Перемішати сардини з яйцем, цибулею і панірувальними сухарями. Приправити лимонним соком, сіллю і перцем.
03
Акуратно начинити помідори. Накрити "кришкою", викласти у форму для запікання, готувати в заздалегідь розігрітій до 180°C градусів духовці на вогні трохи нижче середнього близько 10-12 хвилин.
04
Зелень помити, почистити, викласти на тарілку. Покласти зверху фаршировані помідори, подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)