
Салат з червоною рибою, грибами і помідорами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гриби намеко Novus мариновані 530г
150г
Перець зелений фасований
1шт
Помідор
4шт
Цибуля
1шт
Салат Грецький
за смаком
Кріп 70г
1 пучок
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ч. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Мариновані гриби вимити, порізати шматочками і протушкувати 3-5 хвилин у невеликій кількості води з соєвим соусом. Потім охолодити.
02
Всі компоненти нарізати. Рибу різати продовгуватими шматочками, цибулю різати тоненькими напівкільцями, перець - соломкою, а помідори тоненькими шматочками. Половину листків салату порвати, кріп дрібно посікти.
03
На порційні тарілки покласти ціле листя салату, на них викласти порване листя салату, потім всі компоненти і полити олією, збитою з соком лимона, потім посипати кропом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)