
Зелений гаспачо із авокадо
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Огірок короткоплідний
1 шт.
Базилік у горщику
1 маленький пучок
Часник
1 зубчик
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 маленький пучок
Цибуля
1 шт.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
1 ч. л.
Лайм
1 шт.
Етапи приготування
01
Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку і за допомогою ложечки витягнути м'якоть.
02
Огірок розрізати на кілька шматочків (шкірку не знімати).
03
Цибулю нарізати не дуже дрібно.
04
Лайм розрізати навпіл і видавити з нього сік.
05
М'якоть авокадо, огірок, цибуля і сік лайма прибрати в холодильник - їх потрібно як слід охолодити.
06
Тим часом зубчик часнику очистити і нарізати. Зелену цибулю покришити.
07
У чашу блендера помістити авокадо, огірок, цибулю, часник, зелену цибулю і листочки базиліка, влити сік лайма і 2 склянки дуже холодної води і робити пюре з усього до отримання однорідної маси. Посолити і добре перемішати.
08
Прибрати гаспачо в холодильник і розлити по тарілках безпосередньо перед подачею. Прикрасити часточками лайма чи листочками базиліку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)