
Закусочні тістечка з цвітної капусти
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна
250 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
45 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Масло вершкове домашнє
15 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Мускатний горіх мелений Pripravka 15г
1 г.
Часник Iberica зубчики 100г
4 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сир кисломолочний 9%
100 г.
Кріп та петрушка пучок 100г
15 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно розібрати цвітну капусту на суцвіття та відварити до готовності протягом 5 хвилин. Потім зєднати цвітну капусту та яйце, розтоплене вершкове масло. Подрібнити все за допомогою блендеру.
02
Далі додати сіль, мускатний горіх, пропущений через часникодавку часник (2 зубчики), борошно. Залишити на 10 хвилин. Помістити масу в кондитерський шприц та сформувати невеликі трояндочки. Випікати 15 хвилин при температурі 180ºC.
03
Для приготування прослойки потрібні будуть сир, кріп, сіль, перець, часник. Добре розтерти сир, сіль, перець, нарізаний кріп, пропущений через часникодавку часник (2 зубчики). Помістити масу в кондитерський шприц та видавити масу на заготовки з цвітної капусти. З'єднати попарно. Закусочні тістечка з цвітної капусти готові.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)