
Шпинат із часником і вершками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат пучок 100г
500 г.
Вершки Домашні 40%
200 г.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
за смаком
Часник
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Прополоскати листя шпинату в холодній воді, висушити на паперовому рушнику.
02
Вилити вершки в каструлю, додати мускатний горіх і трохи солі. Поставити каструлю на повільний вогонь, варити 8-10 хвилин, не доводити до кипіння, постійно мішати. Зняти з вогню.
03
Очистити часник, нарізати уздовж. У сковороду налити олію, поставити на сильний вогонь. Викласти листя шпинату в сковороду, посолити, насадити на вилку часник, змішувати шпинат, поки не почне упарюватися.
04
Листя шпинату викласти в друшляк, придавити виделкою з часником, для видалення зайвої рідини. Викласти знову шпинат в сковороду.
05
Додати упарені вершки в сковороду до шпинату, додати сіль і перець за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)