
Салат з макаронами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Pantanella Filini 500г
150 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
300 г.
Перець зелений фасований
1 шт.
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
4 шт.
Філе куряче
200 г.
Зелень мікс 100г
пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Часник
1 зуб.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити. Остудити. Нарізати невеликими шматочками. Викласти в миску. Відставити.
02
Макарони відварити в підсоленій воді. Перейти до овочів. Консервовану кукурудзу звільнити від рідини. Висипати в миску. Зайнятися болгарським перцем і помідорами.
03
Помідори і перець помити. Очистити. Нарізати: помідори - часточками, перець - соломкою. Відправити до кукурудзи.
04
Зелень помити. Посікти. З'єднати з овочами. Часник подрібнити за допомогою пресу. Змішати усі інгредієнти із остиглими макаронами.
05
Додати до макаронів раніше нарізану курку. Посолити. Розмішати. Перед подачею додати майонез.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)