
Салат з капусти з кунжутом
Страва, незаміннеа для тих, хто рахує калорії, і тих, хто дотримується здорового харчування. Простий вітамінний салатик, дуже корисний у весняний період під час авітамінозу. Включайте частіше в свій раціон подібні салати, адже капуста - незамінне джерело багатьох вітамінів і мікроелементів, містить багато харчових волокон і, що найприємніше, доступна завжди! У свою чергу, не потрібно забувати і про моркву. Вона містить каротин і провітаміни, які просто необхідні для організму будь-якої людини. Насіння кунжуту наповнюють вас енергією, адже дана рослина дивовижна - її насіння несуть в собі нове життя, пробиваються до сонця і ростуть, долаючи безліч труднощів, тому її корисність і поживність не ставиться під сумнів. Серцевина яблука доповнює вітамінний букет даної страви своєю соковитістю і ніжністю, адже це таблетка мало не від усіх хвороб.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста білокачанна
250 г
Морква
150 г
Селера стебло
100 г
Яблуко Джонапринц 70+
100 г
Оцет яблучний Borges 250мл
45 мл
Олія кунжутна Auchan 240мл
35 мл
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Кунжут
10 г
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 г
Етапи приготування
01
Капусту нашаткувати.
02
Моркву очистити і натерти на крупній тертці.
03
Декілька стеблин селери нарізати тонкими скибочками.
04
Яблуко очистити від шкірки і серцевини і нарізати невеликими шматочками.
05
Всі овочі скласти в миску.
06
Всі інгредієнти заправки (олію, сіль, цукор, перець) з'єднати та інтенсивно перемішати до однорідної емульсії.
07
Додати в салат заправку і перемішати. При подачі посипати насінням кунжуту.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)