
Салат із абрикосами і помідорами чері
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори Чері мікс 300г
100 г.
Абрикос ананасовий
100 г.
Волоський горіх
20 г.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
10 мл.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
5 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Листя салату вимити, просушити, покласти в глибоку миску. Помідори помити і розрізати на половинки. Абрикоси помити, видалити кісточки, нарізати на четвертинки.
02
Додати все до салатного листя і обережно змішати руками. У невеликій мисці змішати оцет, гірчицю, оливкову олію і збити до рівномірної консистенції виделкою. Додати сіль і перець за смаком.
03
Заправити салат, розкласти по тарілках. Волоські горіхи розрізати на четвертинки або невеликі шматочки. Пармезан натерти на дрібній тертці. Посипати салат горіхами та сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)