
Рататуй з гарбузом і орегано
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Часник
3 зуб.
Лист лавровий
1 шт.
Орегано Auchan 20г
20 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
60 мл
Гарбуз Хоккайдо
500 г
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Цукіні
500 г
Петрушка 70г
20 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю і часник очистити від лушпиння, нарізати. Цибулю і часник змішати з орегано, додати лавровий лист, пасерувати у великій каструлі на оливковій олії 10 хвилин до золотистого кольору цибулі.
02
Помідори помити, нарізати кубиками. Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. М'якоть гарбуза нарізати кубиками.
03
Помідори і гарбуз змішати з цибулею і приправами і залишити на повільному вогні близько 20 хвилин, накривши кришкою. Час від часу неоходімо помішувати овочі.
04
Петрушку помити, просушити, дрібно нарізати. Цукіні помити і нарізати кубиками. Додати до помідорів та гарбуза цукіні і готувати ще 30 хвилин на середньому вогні, іноді помішуючи. Подавати рататуй на стіл гарячим, прикрасивши петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)