
Рагу по-ірландськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія соняшникова салатна 500мл
3 ст. л.
Цибуля ріпчаста молода
3 шт.
Розмарин 50г
1 гілочка
Баранина ребро
1,5 кг.
Часник
6 зубчиків
Морква
4 шт.
Петрушка 70г
4 гілочки
Картопля фасована
10 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Овочі помити, почистити і нарізати великими шматочками.
02
М'ясо нарізати великими кубиками. Посолити. Обсмажити в глибокій сковороді, на соняшниковій олії з кожного боку по 3 хвилини. Додати в сковороду до м'яса цибулю, моркву, розмарин, готувати 5 хвилин, помішуючи.
03
У сковороду додати 600 мл. окропу, перемішати, довести до кипіння, приправити за смаком. Зменшити вогонь, додати картоплю, готувати при закритій кришці 2 години. Після, додати 3-4 кубики льоду, зняти ложкою жир зверху, довести до кипіння, додати подрібнену зелень.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)