
Пряна курочка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тушка курки Petit Ja Домашня охолоджена ~2кг
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Лимон
1 шт.
Часник
3 зубчики
Олія ефірна Ароматика жасминова 5мл
3 ст. л.
Прянощі Любисток для глінтвейну 10г
по 1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Підготовлену тушку збризнути соком лимона. Посолити, і натерти чорним перцем. Трішки змастити курку оливковою олією і відкласти.
02
Підготувати суміш прянощів: розтерти в ступці куркуму, коріандр, розмарин і гірчицю. Змастити курку, отриманою сумішшю.
03
Цибулину очистити і розрізати навпіл. Помістити половинки в "лимонні чашки". Вмістити їх в курку разом з часником. Потім помістити її у форму для запікання.
04
Запікати пряну курочку 60 хвилин, постійно поливаючи соком, утвореним в процесі випічки. Температура в духовці повинна досягати 200ºС.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)