Суп з горошку з м’ятою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
1 шт.
Лайм
1 шт.
М'ята 50г
50 г
Масло вершкове домашнє
25 г
Бульйон курячий Food Studio 500мл
300 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити, нарізати дуже дрібними кубиками.
02
Цедру і м'яту подрібнити.
03
Масло розтопити в каструлі з товстим дном, покласти цибулю. Обсмажувати її на середньому вогні при постійному помішуванні, не допускаючи зміни кольору, до м'якості, 3 хв.
04
Додати горошок і гарячий бульйон. Дати закипіти і готувати 3 хв.
05
Зняти з вогню, дати охолонути 5-6 хв., Перелити в блендер і подрібнити до стану пюре.
06
Перелити суп назад в каструлю, додати половину вершків, половину м'яти, сіль і подрібнену цедру лайма. Поставити на слабкий вогонь і, постійно розмішуючи, довести до кипіння; зняти з вогню. Дати настоятися під кришкою 10 хв.
07
Подати, додавши в кожну тарілку по ложці вершків і посипавши рештою м'яти. Цей суп можна подавати і холодним, і гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)