
Овочевий суп по-прованськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Цукіні
2 шт.
Картопля фасована
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зуб.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Розмарин 50г
1/4 ч. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
1/4 ч. л.
Майоран Еко 6г
1/4 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Сухарі-грінки пшеничні 200г
30 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Особливість цього супу в тому, що спочатку всі інгредієнти (крім бульйону) потрібно спекти, а потім варити.
02
Цукіні, цибулю і картоплю нарізати кубиками, помідори – скибочкам, перець - соломкою.
03
Овочі викласти на деко, додати 3 цілих зубчики часнику, посипати травами і побризкати оливковою олією.
04
Деко з овочами поставити в духовку, розігріту до 200°С і запікати 25 хвилин.
05
Далі потрібно приступити до бульйону. Курячий бульйон потрібно довести до кипіння і перекласти в нього готові овочі.
06
Суп потрібно варити 10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.
07
Грінки можна додати перед подачею на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)