
Окрошка на квасі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квас Квас Тарас Хлібний 2л
500-600 мл
Яловичина піджарка
200 г
Редис
5 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г
Кріп 70г
40 г
Сметана ХМЗ 20%
150 г
Сіль Єгипет
за смаком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Етапи приготування
01
Яловичину відваріть до готовності та наріжте кубиками.
02
Картоплю відваріть в мундирі, остудіть, очистіть та наріжте кубиками.
03
Огірки очистіть від шкірки та наріжте кубиками або соломкою.
04
Редис наріжте кружечками.
05
Кріп дрібно подрібніть.
06
Яйця відваріть вкруту та наріжте кубиками.
07
Зелену цибулю дрібно поріжте, перекладіть до глибокої тарілки або спеціальної ступки, посипте сіллю та добре розітріть її до появи соку.
08
Потім у великій мисці з'єднайте нарізані м'ясо, картоплю, огірки, редис, кріп, яйця та розтерту зелену цибулю.
09
Для подачі отриману суміш для окрошки розкладіть по тарілках та залийте охолодженим квасом (до кожної тарілки можна навіть додати кілька кубиків льоду), заправте за смаком сметаною, посипте сіллю та перцем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)