
Гарячі сендвічі з грибами і томатами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Часник
1 зуб.
Гриби Гливи
250 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
240 г.
Салат Грецький
30 г.
Сир чедер Ammerlander білий 50%
80 г.
Етапи приготування
01
Часник почистити і дрібно нарізати. Гриби помити і нарізати кубиками. У сковороді розтопити вершкове масло і додати часник. Обсмажити його хвилину, потім додати гриби. Продовжувати смажити близько 5 хвилин до м'якості грибів.
02
Духовку розігріти до 180°C градусів. Підсушити в духовці хліб до золотистої скоринки близько 5 хвилин. Помідори помити і нарізати тонкими скибочками.
03
Сир нарізати скибочками. Салат помити і просушити. На 4 шматки хліба покласти гриби, зверху по 2 скибочки помідора, потім по шматочку сиру і трохи салату. Зверху покласти другий шматочок хлібу і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)